Meer informatie over dit nieuwsbericht

13 september 2021

Werk je graag buiten en word jij de specialist die een waardevolle bijdrage kan leveren bij de installatie van drainage voor een constant grondwaterpeil? Lees dan snel verder!

Barth Drainage B.V. is een toonaangevend bedrijf op het gebied van grondwatermanagement. Al meer dan 50 jaar zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van horizontale drainagesystemen. Ons succes is te danken aan generatielange praktijkervaring in drainage en onze eigen machinebouw. Als betrouwbare partner voor onze klanten is Barth Drainage uitgegroeid tot één van de grootste draineerbedrijven van Nederland.

Onze medewerkers zijn ons grootste kapitaal én de sleutel voor ons succes. Zij zijn ons uithangbord bij de klant. Wij investeren dan ook veel in onze medewerkers; iedere collega heeft een gedegen (vak)opleiding en is gecertificeerd voor hun specifieke vakgebied.

Barth Drainage is groeiende en op zoek naar een: DRAINAGEMEDEWERKER / GRONDWATERSPECIALIST

Wij bieden jou:

  • Een afwisselende baan met veel uitdagingen.
  • Een intern opleidingstraject waarin je alle kneepjes van het vak leert.
  • Een werkomgeving waarin op een respectvolle manier met elkaar wordt omgegaan en samenwerking en collegialiteit voorop staan.
  • Een veelzijdige functie waarbij je ook de mogelijkheid krijgt om op machines en tractoren te rijden en met lasersystemen en GPS te werken.
  • Mogelijkheden om intern door te groeien.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van werkervaring en opleiding.

Als grondwaterspecialist heb je een afwisselende baan. Je bent inzetbaar op verschillende locaties én in verschillende branches. Van het draineren van voetbalvelden tot een weiland van een grote akker van een boer. Je assisteert de machinist bij het installeren van het drainagesysteem en zorgt er gezamenlijk voor dat de klant tevreden is.

Je werkplezier haal je uit het buiten werken en de afwisseling, maar ook uit de samenwerking met je collega’s. Je voelt je thuis in organisatie waar waarin hard wordt gewerkt, maar ook tijd en aandacht is voor het sociale aspect.

Herken jij in bovenstaand profiel en ga jij de uitdaging aan? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV. Deze kun je sturen naar vacatures@barth.nl