Meer informatie over dit nieuwsbericht

13 september 2021

Rijd je graag op grote rupsmachines en heb je passie voor techniek? Lees dan snel verder!

Barth Drainage B.V. is een toonaangevend bedrijf op het gebied van grondwatermanagement. Al meer dan 50 jaar zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van horizontale drainagesystemen. Ons succes is te danken aan generatielange praktijkervaring in drainage en onze eigen machinebouw. Als betrouwbare partner voor onze klanten is Barth Drainage uitgegroeid tot één van de grootste draineerbedrijven van Nederland. Onze systemen worden toegepast op verschillende projecten in de landbouw, op sportvelden en bij bouwputten.

Onze medewerkers zijn ons grootste kapitaal én de sleutel voor ons succes. Zij zijn ons uithangbord bij de klant. Wij investeren dan ook veel in onze medewerkers; iedere collega heeft een gedegen (vak)opleiding en is gecertificeerd voor hun specifieke vakgebied.  

Barth Drainage is groeiende en op zoek naar een: MACHINIST / UITVOERDER

Wij bieden jou: 

  • Een afwisselende baan met veel uitdagingen.
  • Een intern opleidingstraject waarin je alle kneepjes van het vak leert en opgeleid wordt tot allround machinist op diverse drainagemachines. 
  • Een werkomgeving waarin op een respectvolle manier met elkaar wordt omgegaan en samenwerking en collegialiteit voorop staan.
  • Een veelzijdige functie waarbij een beroep wordt gedaan op je technisch inzicht en machinevaardigheid.
  • Mogelijkheden om intern door te groeien.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van werkervaring en opleiding. 

Als machinist/uitvoerder ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de verschillende projecten. Hierbij bestuur je verschillende draineermachines en ben je verantwoordelijk voor de maatvoering. Je werkt vaak met een GPS-systeem waarin je ook de tekeningen en projectgegevens kunt bekijken. Naar aanleiding van deze gegevens voer jij je werkzaamheden uit, waarbij je ondersteund wordt door een drainagemedewerker/grondwaterspecialist. Samen met je collega vorm jij een ijzersterk team en gezamenlijk zorgen jullie voor een succesvolle installatie van het drainagesysteem met als resultaat een tevreden klant. 

Je werkplezier haal je uit het buiten werken en de afwisseling, maar ook uit de samenwerking met je collega’s. Je voelt je thuis in organisatie waar waarin hard wordt gewerkt, maar ook tijd en aandacht is voor het sociale aspect. 

Herken jij in bovenstaand profiel en ga jij de uitdaging aan? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV. Deze kun je sturen naar vacatures@barth.nl